Picture

Förstå Tandblekning

By:
For : SEO Quote
Date Added : May 30, 2013 Views : 668
Rate Author : Current : 2.81 /5
Rate this PR : Current : 2.77 /5En audio-video de främsta tandbehandlingar begärs below de senaste åren är tandblekning. P tryckta medierna och Hollywood främjar skådespelare och sångare scientif pearly vita tänder. Scientif dessa uppmärksammade individer stirrar ut scientif bländande leenden, från alla håll, är det förståeligt att den genomsnittliga personen skulle vilja upprepa detta.

Lyckligtvis behöver du inte vara rik, eller durante superstjärna, för att ge snygga vita tänder. Det finns ett brett utbud av blekning metoder tillgängliga, lämpliga för alla plånböcker. Nedan följer durante kort förklaring av hur tänderna blir färgade my partner and i första hand, följt av förklaringar av p vanligaste tandblekning tekniker.

Hur blir tänder Missfärgade?

För vissa människor, deras tänder är bara naturligt en mörkare, mer gul nyans. Males för många, har andra faktorer bidragit till tråkig deras ljusa leenden.

Det vanligaste sättet tänderna blir färgade är kosten. Några audio-video de mest populära livsmedel är signifiant största problemen. Te, kaffe och vin är stora bovarna och de flesta människor dricker dem varje dag. Utöver detta, kan cola-drycker och andra sötsaker, plus andra höga objekt socker bidrar till tänderna färgning. Naturligtvis kan du förmodligen inte eliminera dessa livsmedel och drycker från noise diet, males minimera dem kommer att vara bra för din hälsa och dina tänder.

Hemma Whitening

Det finns ett brett utbud audio-video blekning produkter som du kan köpa på apotek, eller på stormarknader. Dessa är inte alla nödvändigtvis effektivt och att hitta en bra gentleman kan vara en svår uppgift.

Ett mycket effektivare alternativ är att ' en professionell sprained ankle treatment whitening kit görs av noise tandläkare. De kommer att ta durante form audio-video tänderna och göra dig ett "fack" a littl kommer att vara återanvändbara och passar din mun perfekt. Du rada då detta fack mediterranean en professionell nivå blekningsgel. Beroende på blekning används lösningen, kommer brickorna lämnas within för bara ett par timmar eller till och med över natten.

Professionella behandlingar

Det vanligaste förfarandet som kan utföras av en tandläkare eller tandhygienist för att bleka dina tänder kallas en "skala och absence. Detta är en tillfällig behandling som kommer att rengöra tänderna och gör dem verkar renare och vitare.

Uppenbarligen är detta inte en långsiktig lösning. Ständigt återvänder till tandläkaren för durante skala och polera varje gång du behöver dina tänder vit kommer att kosta en hel del pengar!

Lazer Whitening

Laser beam blekning är en procedure som använder en laser my partner and i kombination med en ljusaktiverad whitening teeth whitening gel. Detta kan göras med två konsultationer - en för att förklara processen och ze om du är lämplig och en sekund att faktiskt utföra proceduren. För lazer blekning, är resultaten i allmänhet ögonblicklig.

Ditt tandkött och ansikte kommer först skyddas scientif användning av sköldar och four door blekningsgel appliceras på tänderna. Lasern sedan inriktade på varje tand we sin tur aktivera gelén och vitare tänder we processen.

I slutet av förfarandet, kommer tandläkaren bedöma hur många nyanser ljusare dina tänder har blivit. Även om resultaten är ögonblicklig, kan du behöva flera rutiner för att uppnå den nyans du önskar. Detta förfarande är inte permanent, men det är mer varaktiga än en skala och polish.

Kanske du vill ha en gratis sätt att göra webbplatsen white stripes tandblekning ? Klicka här för information om hur du gör tandblekning !


Additional Links :


Contact Info

Transportation Inspector,gubruce51
Phone : 207-434-6034

Email : AmandaWoodb@gmail.com

Post Comments

Name : 
EmailAddress : 
URL : 
Comments : 
Code :