Picture

Varför Laser tandblekning är så populärt

By:
For : SEO Quote
Date Added : May 29, 2013 Views : 547
Rate Author : Current : 2.80 /5
Rate this PR : Current : 2.45 /5Orsaker until Missfärgning

Emalj kan bli färgad med toppen audio-video tänderna eller ens av materialet förändras.

Om emaljen eller yttre lagret av tanden blir färgade, det kallas extrinsic tightening. Detta kan bero på att dricka saker som kaffe, drycker vin, soda pop eller vissa typer av livsmedel. Rökning är en annan ledande orsak till gulfärgning audio-video tänderna.

Intrinsic färgning händer när särskilda dentin, eller inuti strukturen mediterranean tanden, får en gul färg eller mörkare. Många aspekter kan leda until att din dentin bli gulaktig a littl överdriven fluor som ung, antibiotika används underneath din mammas graviditet, injury mot tänderna eller om du hade fötts med en sjukdom som orsakar pink, grå eller orange missfärgningar.

Vad är laser tandblekning?

Laser blekning är ett av de föreslagna sätten att eliminera missfärgning av tänderna och görs av durante tandläkare utnyttjar ljus el. De bästa resultaten mediterranean halogenljus, och är den vanligaste metoden. Använda halogenljus är en utmärkt källa på grund av dess effektivitet och det faktum att det inte överhettas ditt pappersmassa audio-video emaljen.

Förfarandet

Inledningsvis är det smidigt vävnad från tandköttet skyddas med durante skyddande beläggning. Sedan durante gel som är mellan 25 till 38% dental nivå väteperoxid appliceras på tänderna. Tänderna exponeras car för ljuset i ungefär femton minuter. Hela behandlingen bör ta högst trettio minuter high till durante timme och det är oftast utförs på ett besök till tandläkarens.

Skillnaden Bland Hem Metoder och professionella tekniker

Tandblekning i ditt hus kräver den enskilde att bära ett munstycke fyllda med blekmedel i flera timmar åt gången, och bör göras mer än några veckor. Professionell lazer tandblekning, vilket görs i någon tandläkarmottagning, använder mycket starkare koncentrationer av tonare. Därför resultaten brukar uppnås snabbare och leendet är ljusare.

Om du har överkänsliga tänder, kan at-home vitare inte vara bekväm och kan orsaka extrem smärta. Professionella tekniker fungerar bra för människor vars tänder är känsliga.

Bekostnad audio-video Professional Laser Whitening

Prislappen för laser tandblekning kan väl ställa dig tillbaka mer än att göra arbetet själv we ditt hus. Men glöm inte att du bara behöver ett besök och det behöver inte durante uppföljning. Även om en blekning besök kan kosta ca $ 650, det är fortfarande det bästa valet, eftersom det kommer att garantera att du kommer att ha durante fullständig par vita tänder.

Kanske du vill ha en gratis sätt att göra webbplatsen white stripes tandblekning ? Klicka här för information om hur du gör tandblekning !


Additional Links :


Contact Info

Transportation Inspector,gubruce51
Phone : 207-434-6034

Email : AmandaWoodb@gmail.com

Post Comments

Name : 
EmailAddress : 
URL : 
Comments : 
Code :